Vastine Auranmaan Viikkolehden kirjoitukseen K-kauppa Taatelista 18.10.

0

Auranmaan Viikkolehdessä 18.10.2024 olleen K-kauppa Taatelia koskevan kirjoituksen johdosta pidän aiheellisena kauppakiinteistön omistajana ja vuokranantajana oikaista kirjoituksessa olleita virheellisiä tietoja.

K-kauppa Taatelin kauppakiinteistön vuokrasopimus päättyy vuoden 2024 lopussa. Paikkakuntalaisena minulle on tärkeää, että Tarvasjoella on jatkossakin kauppa ja kauppakiinteistön omistajana tavoitteeni on luonnollisesti vuokrata kauppakiinteistö eikä pitää sitä tyhjillään. Minulla ei siis ole ollut mitään järkevää syytä irtisanoa vuokrasopimusta perusteettomasti. Vuokralaisen väite irtisanomisesta ilman syytä on siis virheellinen.

Osapuolet ovat neuvotelleet myös uudesta vuokrasopimuksesta, mutta sen ehdoista ei ole päästy sopimukseen eikä uutta vuokrasopimusta ole hyväksytty. Lehtikirjoituksessa ollut vuokralaisen väite vuokrasopimuksen hyväksymisestä hänen osalta voi koskea vain hänen omien vaatimustensa hyväksymistä, ei yhdessä sovitun vuokrasopimuksen hyväksymistä. Vuokrasopimus on kuitenkin kahden osapuolen yhteinen sopimus vuokrauksen ehdoista eikä sen syntymistä edistä virheellisten tietojen esittäminen julkisuudessa ilmeisessä vaikuttamis- ja painostamistarkoituksessa.

Tarvasjoella 21.10.2024
Timo Mynttinen

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän