Kosken Kaiku avasi kautensa Pöytätenniksen Mestaruussarjassa kahdella pisteellä

0
Nuori koskelaiskolmikko Matias Vesalainen, Esa Kanasuo ja Rasmus Vesalainen avasi kautensa Pöytätenniksen Mestaruussarjassa viikonvaihteessa Oulussa napaten kaksi pistettä.

PÖYTÄTENNIS. Kosken Kaiun pöytätenniksen mestaruussarjamiehistö avasi kautensa viikonlopun pitkällä neljän ottelun turnauksella Oulussa. Vastassa oli sarjan ennakoituja kärkijoukkueita, mutta nuori koskelaiskolmikko onnistui nappamaan otteluistaan kaksi pistettä.

Kaksi sarjapistettä tarkoittaa tasaisessa sarjassa sitä, että Kaiku on sarjataulukossa karsijan paikalla eli toiseksi viimeisenä. Kahdella muullakin joukkueella edellä on Kaiun tavoin kaksi pistettä, joten sarjan peräpää on tasainen.

Kaikulaiset aloittivat lauantaina mainiosti nipistämällä pisteen PT Espoolta 3–4-tappiolla. Tamperelainen PT 75 oli selvin 5–0-lukemin parempi. Lähes sama tahti jatkui sunnuntaina, kun isäntäjoukkue OPT-86 kukisti koskelaiset 5–1. Viimeiseen otteluun Turun Kaikua vastaan lähdettiin taistelumielessä ja tuloksena oli pisteen arvoinen 3–4-tappio.

Kaiun paras pelaaja viikonloppuna oli Esa Kanasuo, joka pystyi kahdeksassa ottelussa kolmeen voittoon. Rasmus Vesalainen toi kaksi voittopistettä ja Matias Vesalainen yhden.

–Jännä viikonloppu, sillä mahdollisuuksia oli useampaankin pisteeseen, mutta toisaalta olisimme voineet hävitäkin niitä. Turkua vastaan hävisimme pari viisieräistä ja Espoota vastaan yhden, mutta Espoota vastaan voitimmekin pari viisieräistä, Kanasuo analysoi pelien tauottua

Sarja jatkuu runsaan kuukauden kuluttua Tampereella syyskauden kolmella viimeisellä ottelulla.
Esko Heikkinen

 

 

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän