Naputus: ”Koskellako epäviihtyisää?”

0

Onko kunnan rahatilanne niin heikko, ettei kouluruokana olleen sosekeiton kanssa saa enää raejuustoa? Se nyt on kutakuinkin ainoa proteiinin lähde siinä ruoassa.
Nälkäisen koululaisen äiti

Koskellako epäviihtyisää? Kyllä puutarhurilla varmaan työtä riittäisi kunnan omistamien alueiden hoitamisessa. Ihmisten viihtyvyys on kuitenkin monesti sisäinen olotila ja ns. hoidettu ympäristö ei ole enää trendikästä. Luonnonkukkaniittyjä voisi perustaa laajasti kunnan omistamille alueille esim. Itsenäisyyden puistoon. Itselläni silmään pistää liikenneopasteiden homeisuus ja se, että Kosken Tl kunnan nimi on niissä väärin kirjoitettu, kun takaliite Tl puuttuu. Sitten, kun puistoalueet on saatu kaikkien mieleiseen kuntoon, niiden hoito voidaan jättää puistokummien haltuun.
Ajan hengessä

Kansalaisaktivismi ja mielenosoitus ovat paikallaan, kun puututaan johonkin epäkohtaan, mutta Eduskuntatalon töhriminen on silkkaa ilkivaltaa. Minkälaisen esimerkin tällainen toiminta antaa nuorisolle? Eduskuntatalossa töitä tekevät kansanedustajat on kuitenkin valittu vapailla, rehellisillä vaaleilla. Ei musta- eikä punamaalata Suomen kansaa.
Ilkka Soukka


Naputa: kiitä, kehu, purnaa! Lähetä mielipiteesi Naputus-palstalle tekstiviestinä. Näppäile teksti NAPUTUS välilyönti ja oma viestisi, loppuun nimesi tai nimimerkkisi ja lähetä se numeroon 17252. Yhden viestin hinta on 0,95 euroa/160 merkkiä. Naputuksen voi lähettää myös osoitteeseen toimitus@avl.fi tai osoitteessa www.avl.fi/palaute (valitse osasto ”mielipidekirjoitus”).

HUOM: Kun lähetät naputuksen nettisivujen lomakkeella, kirjoitathan lomakkeeseen myös oman nimesi sekä sähköpostiosoitteesi tai puhelinnumerosi. Emme julkaise kirjoituksia, joiden lähettäjästä meillä ei ole tietoa.

 

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän