Naputus: ”Miksi sudella oli nappi korvalehdessä?”

0

Koirapuistoa on jo kerran aikaisemmin yritetty sijoittaa Kasperintien varteen, mutta lähialueen asujaimisto tyrmäsi sen. Onko tilanne sen suhteen muuttunut vai onko asiaa edes selvitetty?
Ei helppo rasti

Osaisikohan Jörgen Hermansson tai joku muu kertoa, miksi riistakameran Yläneellä kuvaamalla sudella oli nappi korvalehdessä.
Uusi normaaliko?

Sinulle moottoripyöräilijä, joka ajat useasti, muun muassa perjantaina 13.9. kello 14.05, Ollilantietä valtavalla nopeudella 60:n kilometrin rajoitusalueella, jossa on jo asutusta. Oletko tullut ajatelleeksi, että tonteilta tuleva asunto- tai kuorma-auto tulee eikä ehdi tieltäsi pois kun tulet valtavalla ylinopeudella. Miten meidän ja itsesi käy. Et ehdi tekemään siinä tilanteessa mitään, jarrutuksesta puhumattakaan.
Pitääkö tahallisesti lyhentää ikää – itsesi ja muiden

Hei kaikki riihikoskilaiset ja Pöytyän kirkonkyläläiset ja kaikki siitä väliltä ja muutkin ympäristöstä: nyt on auki adressi osoitteessa kuntalaisaloite.fi, jotta saa antaa mielipiteensä biovoimalan sijoituksesta. Se mädän haju on muuten normaalisti noin viiden kilometrin säteellä järkyttävä. Jos tätä hajua haluat, niin älä kirjoita, muussa tapauksessa kirjoita.


 

Naputa: kiitä, kehu, purnaa! Lähetä mielipiteesi Naputus-palstalle tekstiviestinä. Näppäile teksti NAPUTUS välilyönti ja oma viestisi, loppuun nimesi tai nimimerkkisi ja lähetä se numeroon 17252. Yhden viestin hinta on 0,95 euroa/160 merkkiä. Naputuksen voi lähettää myös osoitteeseen toimitus@avl.fi tai osoitteessa www.avl.fi/palaute (valitse osasto ”mielipidekirjoitus”).

HUOM: Kun lähetät naputuksen nettisivujen lomakkeella, kirjoitathan lomakkeeseen myös oman nimesi sekä sähköpostiosoitteesi tai puhelinnumerosi. Emme julkaise kirjoituksia, joiden lähettäjästä meillä ei ole tietoa.

 

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän