Naputus: ”Kaikki Suomen kunnat haluaisivat, että kuntaan muuttaisi lapsiperheitä”

0

AVL:n juttu Aurajoen alun syntyperästä (AVL 18.10.) oli turhan pitkä. Olen kuullut joen alun lähteneen Oripään vanhainkodin kakkoskerroksen vessasta! Kumpikohan noista tarinoista pitää paikkansa? Joku voi antaa lisäinfoa.
Kimmo Turusta

Mahtaako nimimerkki ”Äänestäjä” (AVL 18.10.) olla asettumassa itse ehdolle, kun niin outo ajatuksenkulku on. Ei kuntaa luottamushenkilöiden voimin markkinoida. Luonnollista kehitystä vastaan taisteleminen on taistelemista tuulimyllyjä vastaan. Ilmeisesti kaikki Suomen kunnat haluaisivat, että kuntaan muuttaisi lapsiperheitä. Kilpaile siinä sitten. Ei ole tietoa, onko Auranmaan kunnilla markkinointistrategia.
Poppakonsteja ei ole

Heissan Oripään päättäjät! Parantakaa liikenneturvallisuutta julkisella liikenteellä. Oripäästä Turkuun pääsee bussilla ainakin opettajien työpäivinä. Aamulla varhain ja seuraava vasta 12.30, jolla bussilla olet Turussa klo 14.00. Takaisinpäin viimeinen kolmesta bussivuorosta lähtee Turusta 16.15, joten asioita ei ehdi hoitaa. Oripäästä taitaakin olla vain menolippu opettajien työpäivinä, ei siis yhtään bussia kesäisin.
Oripää – 1,5 tunnin päässä Turusta

Kauppojen ja palvelujen loppumisesta. Onko tulevaisuus se, että Auranmaalla on vain yksi keskusta? Todennäköisesti Aura. Kirkonkylät eivät katoa mihinkään, mutta sitten niissä on avoinna nimensä mukaisesti kirkko. Kehitys ei tapahdu yhdessä yössä, mutta suunta on selvä, kun ikkunasta kylätielle katsoo.
Muuttoa miettivä

Olikohan tarkoituksella laitettu huono kellonaika suurpetotilaisuuteen Pöytyällä? Ei haluta suurta yleisöä paikalle, kun kaikki on tuohon aikaan töissä!
Olisin osallistunut!


Naputa: kiitä, kehu, purnaa! Lähetä mielipiteesi Naputus-palstalle tekstiviestinä. Näppäile teksti NAPUTUS välilyönti ja oma viestisi, loppuun nimesi tai nimimerkkisi ja lähetä se numeroon 17252. Yhden viestin hinta on 0,95 euroa/160 merkkiä. Naputuksen voi lähettää myös osoitteeseen toimitus@avl.fi tai osoitteessa www.avl.fi/palaute (valitse osasto ”mielipidekirjoitus”).

HUOM: Kun lähetät naputuksen nettisivujen lomakkeella, kirjoitathan lomakkeeseen myös oman nimesi sekä sähköpostiosoitteesi tai puhelinnumerosi. Emme julkaise kirjoituksia, joiden lähettäjästä meillä ei ole tietoa.

 

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän