Ilona Roksaari vaihtoi 60 työntekijän Prismasta kuuden työntekijän Marttilan Saleen

0
Ilona Roksaari aloitti 7. lokakuuta Marttilan Salen myymäläpäällikkönä. Hyvä palvelu ja monipuolinen tuotevalikoima tulevat olemaan edelleen etusijalla, mutta kehitysideoitakin hänellä on jo mielessä. Kuva: Juha Lahti

MARTTILA. Ilona Roksaari aloitti viime viikolla Marttilan Salen uutena myymäläpäällikkönä. Työnantaja pysyi työpaikan vaihdossa samana. Suurin muutos tapahtuikin työympäristössä.

–Olin aikaisemmin Halikon Prisman päivittäistavaraosaston apulaismyyntipäällikkönä. Siellä henkilöstöä on kuutisenkymmentä ja täällä Marttilassa kuusi, Roksaari mainitsee suurimmasta muutoksesta.

Pienemmän henkilöstömäärän kautta myös myymäläpäällikön toimenkuva on aikalailla erilainen kuin aikaisemmassa tehtävässä.

–Työni Marttilassa on paljon käytännönläheisempää. Pääsen hyllyttämään ja palvelemaan kassalle sekä tekemään ihan kaikkea sitä, mitä muukin henkilökunta tekee. Se on pelkästään hyvä asia.

Salossa asuva Roksaari on jo ensimmäisinä työpäivinään päässyt aistimaan pienen kyläyhteisön tunnelmaa.

–Henkilöstön osalta minut on otettu erittäin lämpimästi vastaan. Kyläkauppatoiminnan ohella minua kiehtoo tällainen kyläyhteisö. Tietenkin odotan, että pääsen tutustumaan myös asiakkaisiimme mahdollisimman hyvin.

Yhteistyötä paikallisten kanssa

Uudella myymäläpäälliköllä on jo mielessään joitakin ideoita ja ajatuksia, joita hän aikoo jatkossa toteuttaa.

–Marttilan Sale on aivan erinomainen paikka. Viihtyisä ja myös avara kyläkaupaksi. On posti- ja matkahuoltopalvelut, sekä kahvipiste. Tänne on helppo tulla, ja asfaltoitu piha runsaine parkkipaikkoineen ja tankkauspisteineen lisää viihtyvyyttä. Peruspalvelut täällä ovat hyvät ja niistä pidetään kiinni. Mutta ehkä vähän enemmän kausivaihtelua voisi ottaa vielä mukaan, Ilona Roksaari ideoi.

Hän aikoo jatkossa kehittää enemmän toimintaa ja yhteistyötä myös paikallisten toimijoiden kanssa.

–Kerran vuodessa S-ryhmä järjestää kyläkauppapäivän. Ajatuksissani on, että tehdään se ensi vuonna vähän isommin. Jospa sinne saisi mukaan paljon myös paikallisia yhdistyksiä ja toimijoita.

Ilona Roksaaren vapaa-aika kuluu pitkälti koiransa kanssa puuhastellessa ja crossfit-harrastuksen parissa. Ne antavat sopivasti lisäpotkua työelämäänkin.

–Ja kun olen vielä saanut mukavasti ”briiffausta” myymälän toimintaan täällä Marttilassa etenkin apulaismyymäläpäälliköltä, on siitä hyvä lähteä eteenpäin.

Juha Lahti

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän