Nyt pääsee pureutumaan paikallisiin: viikonloppuna voi lukea kymmeniä paikallislehtiä maksutta

0

MEDIA. Kymmenet paikallislehdet avaavat maksuporttinsa tai näköislehtensä vapaasti luettaviksi viikonvaihteeksi 13.–15. syyskuuta.
Pureudu paikallisiin -kampanja tuo esiin paikallislehtiä ja paikallisjournalismia sekä tarjoaa samalla mahdollisuuden tutustua elämään eri puolilla Suomea.

Kampanjassa mukana olevien lehtien linkit on koottu Uutismedian liiton verkkosivuille osoitteeseen www.uutismediat.fi/paikallislehdet.
Auranmaan Viikkolehden ja muiden TS-yhtymän paikallislehtien näköislehtiin pääsee käsiksi myös osoitteessa tilaajapalvelija.fi/paikalliset.

–Paikallislehdet edistävät paikallista demokratiaa ja yhteisöllisyyttä. Kun päätöksenteko kuntalaisille tärkeistä palveluista on siirtynyt yhä kauemmaksi, esimerkiksi hyvinvointialueille, paikallismedian merkitys korostuu entisestään. On ratkaisevan tärkeää, että paikallismedia seuraa päätöksiä ja tarkastelee niiden vaikutuksia kuntalaisten näkökulmasta, jotta heidän äänensä kuuluu ja heidän etunsa huomioidaan, Uutismedian liiton järjestöpäällikkö Ilona Hannikainen sanoo liiton tiedotteessa.

 

 

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän