Naputus: ”Maksaisin ohituskaistan vaikka omasta pussistani”

0

9-tien joka-aamuisen rekkajonon perässä körötellessä on kypsynyt ajatus, että maksaisin ohituskaistan vaikka omasta pussistani, kun se poliitikoille näyttää olevan ylivoimaisen vaikea rakennettava.
Yhteiseksi hyväksi

Kylläpäs oli mielenkiintoista kuunnella professori Hannu Salmea hänen kertoessaan Turun palosta tai paremminkin tulimyrskystä vuonna 1827. Kiitos Auranmaan opistolle, kun mahdollistatte näitä hyviä luentoja niin täällä koto- kuin lähikunnissakin!
Leena

Väitetty ja kiistelty ilmastonmuutos näkyy nyt selvästi Aurassa. Esperi Hoivakodin julkisivua maalataan heti aamusta iltapäivään asti välittämättä yö- tai aamukasteesta.
Onnea vaan tilaajalle

Tuli mieleen erään viisaan miehen, Carl Gustaf Emil Mannerheimin, lausahdus: ihminen, joka ei ole täysin kuiva, saa elämästä paljon enemmän irti. Tiedä sitten, liekö totta.
Lasu

Muistan, että joskus jos kahdella koneella tehtiin tuotantoa ja toinen meni rikki, niin ei sitä toista samaan aikaan huoltoon laitettu. Sähköinssi on nero.
Harmaapartainen mies


 

Naputa: kiitä, kehu, purnaa! Lähetä mielipiteesi Naputus-palstalle tekstiviestinä. Näppäile teksti NAPUTUS välilyönti ja oma viestisi, loppuun nimesi tai nimimerkkisi ja lähetä se numeroon 17252. Yhden viestin hinta on 0,95 euroa/160 merkkiä. Naputuksen voi lähettää myös osoitteeseen toimitus@avl.fi tai osoitteessa www.avl.fi/palaute (valitse osasto ”mielipidekirjoitus”).

HUOM: Kun lähetät naputuksen nettisivujen lomakkeella, kirjoitathan lomakkeeseen myös oman nimesi sekä sähköpostiosoitteesi tai puhelinnumerosi. Emme julkaise kirjoituksia, joiden lähettäjästä meillä ei ole tietoa.

 

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän