Kyröön kaavaillaan lasten liikennepuistoa

0
Kyrön liikennepuisto on tarkoitus rakentaa urheilukentän itäpuolelle, Elisenvaaran oppimiskeskuksen tuntumaan. Kuva: Sonja Tanninen.

PÖYTYÄ/Kyrö. Kunnanhallitus on päättänyt hakea Leader Varsinais-Suomen Jokivarsikumppanit ry:ltä avustusta liikennepuiston perustamiseksi Elisenvaaran oppimiskeskuksen itäpuolella sijaitsevalle kentälle.

Aiemmin alueella olivat Elisenvaaran väistötilat, joten liikennepuistolle on olemassa valmis pohja, mikä vähentää puiston rakentamiskustannuksia.

Hankkeen kustannusarvio on 70 000 euroa. Se sisältää maanrakennus- ja viherrakennustyöt, huoltorakennukset, autot ja muut mahdolliset leikkivälineet. Toiminnassa ollessaan liikennepuisto edellyttää henkilöstöresurssia, jolla varmistetaan puiston turvallinen ja asianmukainen käyttö.

Pöytyän kunnan kuluvan vuoden talousarviossa on varattuna 20 000 euroa käytettäväksi osallistuvan budjetoinnin toimenpiteisiin. Kunnanhallitus järjesti määrärahan käytöstä kuntalaiskyselyn ja äänestyksen, jonka perusteella se myönnettiin käytettäväksi lapsille tarkoitettuun liikennepuistoon.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän