Karoliina Ollille SM-kultaa ja pronssia ampumajuoksusta

0
Karoliina Olli voitti ampumajuoksun SM-kultaa N19-sarjan pikakisasta sunnuntaina 15.9.2024. Toiseksi sijoittui Eveliina Hakala ja kolmanneksi Hetastiina Hursti.

AMPUMAJUOKSU
Pöytyäläinen Karoliina Olli saavutti SM-pronssia lauantaina N19-sarjan normaalimatkalla sekä Suomenmestaruuden sunnuntaina N19-sarjan pikakisassa ampumajuoksun SM-kilpailuissa.

Voittoisalta pikamatkalta sakkoja kertyi yksi. Halikon Hakoniskoja ampumahiihdossa ja -juoksussa edustava Olli voitti pikamatkan ajalla 15:51.7. Toiseksi sijoittui Ahveniston Ampumahiihtäjien Eveliina Hakala ja kolmanneksi Kontiolahden Urheilijoiden Hetastiina Hursti.

Lauantain normaalimatkalta Ollille kertyi kuusi sakkoa. Pronssille sijoittunut Olli jäi kisan voittaneesta Eveliina Hakalasta vajaat 10 sekuntia.

Perjantain viestissä Karoliina Olli oli mukana Hakoniskojen NYL-sarjan joukkueessa, joka sijoittui neljänneksi.

Ampumajuoksun SM-kilpailut kisailtiin Oulussa 13.–15.9.2024.