Hirvilaumalle voitto kauden avausottelusta

0
Kauden avausottelussa nähtiin vaiherikas maali-iloittelu. Myös jäähyjä jaettiin runsaasti. Kuva: Markku Pönni.

JÄÄKIEKKO . TarU:n edustusjoukkue nappasi voiton vaiherikkaassa kauden avausottelussa. Lukuisten jäähyjen rikkomassa maali-iloittelussa välillä johdossakin käynyt Paimion Kiekkoseura kaatui lopulta lukemin 9–6.

Hirvilauma aloitti maalitehtailun ensimmäisessä erässä alivoimamaalilla ja meni lyhyessä ajassa 2–0-johtoon. Ensimmäinen erä kuitenkin päättyi vieraiden 3–4-johtoon. Toisessa erässä PKS kasvatti johtoaan yhdellä maalilla, mutta hirvilauma punnersi erän loppupuolella tasoihin.

Kolmannen erän alussa TarU meni kahden maalin johtoon. Vieraiden erän ainoa maali syntyi alivoimalla. Hirvilauma kuitenkin kuittasi kavennuksen saman rangaistuksen aikana ja vielä viimeisteli ottelun loppulukemiksi 9–6 tyhjään maaliin.

Seuraavassa ottelussaan ensi lauantaina TarU kohtaa ParSportin vieraissa.