Hirvilaumalle suurinumeroinen voitto

0
TarU haki suurinumeroisen voiton Paraisilta. Kuva: Markku Pönni.

JÄÄKIEKKO. Hirvilauma haki suurinumeroisen voiton Paraisilta. Yritteliäisyyttä ei kotijoukkueeltakaan puuttunut, sillä torjuttavaa riitti myös TarU:n maalia vartioineella Ilmari Melamiehellä. Lopputulos 3–10 kuitenkin imarteli hirvilaumaa.

TarU meni ensimmäisessä erässä tehokkaan puolentoista minuutin aikana 0–3-johtoon. Toisessa erässä ParSport pääsi jo maalin päähän, mutta hirvilauma kuittasi kavennukset. Kolmanteen erään lähdettiin hirvilauma 2–5-johdossa.

Kolmannen erän alkupuolella TarU lisäsi johtoaan kahdella maalilla. ParSport onnistui vielä kertaalleen, mutta tämän jälkeen hirvilauma viimeisteli vielä kolme maalia lisää.

Rangaistusminuutteja TarU:n nuoret hirvaat keräsivät jälleen yhden kokonaisen erän verran, joskin puolet jäähyminuuteista johtui Elmeri Pääkkösen pelin loppuminuuteilla ottamasta kympistä. Pisteitä kertyi eniten Niko Hirvoselle (2+2), Konsta Kakolle (2+2) ja Aaro Mäkiselle (1+3).

TarU:n pelit jatkuvat ensi sunnuntaina vieraskentällä Naantalissa VG-62:sta vastaan.