Hirvilauma säntää uuteen kauteen tutulla kokoonpanolla

0
TarU pelasi harjoitusottelun Loimaan Rocketsia vastaan viikonloppuna.

JÄÄKIEKKO. TarU Hockeyn edustusjoukkue lähtee hakemaan rentoa mutta hyvää peli-ilmettä lauantaina starttaavalta kaudelta.

–Tärkein juttu on pitää hauskaa, joukkueen kapteeni Valtteri Rauhala linjaa joukkueen tavoitteet.

Kapteenilla on hyvät odotukset sen suhteen, että jäähallilla olisi hauska käydä. Rauhala toki kokemuksesta jo tietää, että yleensä silloin on aina hauskempaa, kun voittojakin tulee. Hän toteaakin, että seuran slogan ”rennosti täysillä” sopii hyvin myös hirvilauman tavoitteisiin.

–Pukukopissa ollaan rennolla fiiliksellä, mutta jäällä pelataan täysillä, Rauhala lupaa.

TARU jatkaa viime kausien tavoin III-divisioonassa. Kuten viime kaudellakin, syksyllä pelataan alkusarja, jonka neljä parasta jatkavat ylemmässä jatkosarjassa ja loput neljä alemmassa jatkosarjassa.

–Alkulohkon TOP neljän joukossa haluamme olla, jotta saamme jatkosarjassakin pelata kovia pelejä, Rauhala sanoo.

Rauhalan mukaan joukkueella on hieno tilanne, sillä viime kauden joukkueesta kaikki jatkavat. Lauri Isotalo jatkaa niin ikään joukkueen valmentajana.

–Hyvä kokoonpano pitäisi olla, Rauhala toteaa ja kertoo joukkueen saaneen yhden kovan vahvistuksenkin.

Joukkueeseen liittyy TPS:n A-junioreissa viime kaudella pelannut puolustaja Konsta Kakko.

Rauhala on erityisen iloinen siitä, että joukkueessa pelaa useita TarU:n omia kasvatteja. Tilanne on hänen mukaansa parempi kuin oli pitkään aikaan. Rauhalan aloittaessa joitain kausia sitten pelit hirvilaumassa hän oli ainoa seuran oma kasvatti. Nyt pelureista viitisentoista on TarU:n kasvatteja.

–Se on tosi hienoa ja kertoo TarU:n poikkeuksellisesta kasvatustyöstä, että pelaajien innostus jatkuu aikuisikään asti.

SAMASSA alkusarjassa TarU:n kanssa pelaavat viime kausilta tutut Kiekko-67, ParSport, Turun Kisa-Veikot, VG-62 II ja Kiekkohait Akatemia. Uusi tuttavuus on HC Indians Kaarina.

Kauden avausottelussa hirvilauman kotikentällä vastaan luistelee jo viime kaudella samassa alkusarjassa pelannut Paimion Kiekkoseura. Joukkueen kokoonpano tosin on elänyt, sillä PKS luopui sarjapaikastaan II-divisioonassa ja yhdisti tähän kauteen II- ja III-divarijoukkueensa yhdeksi III-divarijoukkueeksi.

–Varmasti tulee paikallisottelutyyppinen kova kamppailu, Rauhala ennakoi tulevaa ottelua.

Kiekko putoaa jäähän kello 16.

TarU–PKS ATP-Areenalla launtaina 21.9. kello 16.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän