Naputus: ”Mikä tehtävä on hyvinvointialueiden aluevaltuustoilla?”

0

Kenen on vastuu? Minulle on myönnetty vaikeavammaisen kuntoutustukea, mutta kuntoutukseen ei pääse eikä kukaan neuvo asiassa eteenpäin. Kukaan ei tunnu kantavan Varhassa asiasta vastuuta eikä edes vastaa puhelimeen. Mistä tilanteeseen saisi apua?
Ei voi olla näin

Kun kerran olet niin kiinnostunut tekemisistäni ja ajamisistani, voin kirjoittaa sinulle niistä ja tulostaa. Hinta on 100 e/A4 arkki 16pt Liberation Sans Bold -fontilla. (Yksipuolinen). Hinta etukäteen. Sovitaan aika ja paikka.
Tunnettu parta

Ohhohh! Tulipa tiistain AVL:ssä jysäys! Vammaisia kyykytetään oikein kunnolla. Parempi, että pysyvät neljän seinän sisällä, ajateltaneen Varhassa? Poissa silmistä. Olisipa mielenkiintoista lukea, mikä sai Varhan muuttamaan nykyistä vammaistaksisopimusta? Mikä teki Taxidatan tarjouksesta ylivoimaisen? Kun aluehallitus teki kesäkuussa päätöksen, eikö päätöksen tekijät tienneet, mikä vaikutus sillä tulee olemaan maakunnassa? Ei kai? Toimintaympäristö maalla on toisenlainen kuin Turuus.
Yksi kyykytetty

Hyvä ehdotus, Ville Valkonen! Mikä tehtävä on hyvinvointialueiden aluevaltuustoilla? Lakkautetaan! Säästyy rahaakin! Eduskunnassa koko maan asioita hoitaa 200 kansanedustajaa. Aluevaltuutettuja on maassa lähes 1400, lisäksi HUSin alue. Aivan kuin olisi ”lievää” ylimitoitusta? Eikö aluehallitukset voisi hoitaa hommat – niin kauan kuin järjestelmä nykymuodossaan jatkuu?


Naputa: kiitä, kehu, purnaa! Lähetä mielipiteesi Naputus-palstalle tekstiviestinä. Näppäile teksti NAPUTUS välilyönti ja oma viestisi, loppuun nimesi tai nimimerkkisi ja lähetä se numeroon 17252. Yhden viestin hinta on 0,95 euroa/160 merkkiä. Naputuksen voi lähettää myös osoitteeseen toimitus@avl.fi tai osoitteessa www.avl.fi/palaute (valitse osasto ”mielipidekirjoitus”).

HUOM: Kun lähetät naputuksen nettisivujen lomakkeella, kirjoitathan lomakkeeseen myös oman nimesi sekä sähköpostiosoitteesi tai puhelinnumerosi. Emme julkaise kirjoituksia, joiden lähettäjästä meillä ei ole tietoa.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän