Kara on avoinna Kohaus-viikonlopun

0
Yrittäjä Kimmo Kunnia (kuvassa) avaa ovet ja Maran Baarin Matti Korhonen on Karan ravintoloitsijana Kohaus-viikonloppuna.

KOSKI. Yli puolen vuoden odotus palkitaan, ainakin hetkeksi, kun ravintola Kara avaa ovensa Kohaus-viikolla. Karan ottaa haltuun Maran baarin Matti Korhonen Salosta, kertoo kiinteistön omistaja Kimmo Kunnia. Karan avautumista on odotettu ja kyselty pitkin kevättä ja kesää.

– Kara on yksi vuoden 2024 Kohauksen maamerkeistä, Kunnia sanoo.
– Paikka on hyvissä ja ammattitaitoisissa käsissä. Kuokantalo hoitaa paikalle ruuat ja joka päivä on musiikkia.

Kunnia sanoo, että Kara on niin keskeinen osa Kosken elämää, että paikka tulisi saada pysyvästi auki. Talven ja kevään ajan ravintolalle on aktiivisesti haettu yrittäjää. Kiinnostusta on, mutta sopimuksia ei ole vielä tehty.

– Paikka on hieno, vuokra on kohtuullinen, rakennus hyvässä kunnossa, sijainti hyvä ja asiakkaat toivovat paikan avautumista. Ravintola-alalla vain on tällä hetkellä varovaisuutta, Kunnia sanoo.

Kara on Kohaus-viikolla avoinna torstaista lauantaihin. Viikonloppuna pihalla odottaa ruokailijoita kokonainen varraspossu, jonka toimittaa paikalle Kuokantalo Marttilasta. Musiikista vastaa perjantaina Steve´n´Seagulls ja lauantaina soittaa cover-klassikoita Rolls Cover Band. Lauantain iltapäivän musiikista vastaa trubaduuri Markus Blom.

Kara on avoinna Kohaus-viikolla to 12–00, pe 10–04 ja la 9–04.