Kosken tekninen lautakunta haluaa tarkastella koirapuiston sijoittamista Tuimalantien, Kasperintien ja Vienolantien tuntumaan

0

KOSKI. Tekninen lautakunta on saattanut tiedokseen Kosken Koirapuisto ry:n tekemän esityksen investointiavustuksesta. Siinä koirapuistoa esitetään ensisijaisesti Itsenäisyyden puistoon. Muiksi vaihtoehdoiksi mainitaan Isokuovintien metsäalue sekä Kasperintien peltoalue. Anomuksessa on esitetty sijaintipaikkakohtaiset kustannusarviot, aitauksien aluerajaukset ja toteutusselostukset.

Päätösehdotuksessa tekniselle lautakunnalle esitettiin, että se olisi päättänyt aloittaa Kosken Koirapuiston kanssa neuvottelun Isokuovintien metsäalueen käyttöoikeussopimuksesta. Kunnanvaltuusto on esittänyt sitä koirapuiston paikaksi.

Teknisen lautakunnan kokouksessa tehtiin muutettu päätösehdotus, joka tuli hyväksytyksi. Sen myötä lautakunta saattoi Kosken Koirapuiston avustushakemuksen tiedokseen ja totesi Isokuovintien metsäalueen olevan kunnanvaltuuston sijaintipäätöksen mukainen. Lisäksi lautakunta päätti esittää kunnanhallitukselle ja edelleen valtuustolle pyynnön tarkastella koirapuiston sijoittamista Tuimalantien, Kasperintien ja Vienolantien väliselle VP-kaavamerkinnän alueelle tai vaihtoehtoisesti urheilukentän länsipuolelle.