KOSKI. –Tuntuu helpottuneelta, että nyt on yksi tutkinto, eikä enää ole pakko opiskella, jos ei halua, kokiksi Loimaan ammatti-instituutista perjantaina valmistunut koskelainen Frans Kulmanen summaa tuntemuksiaan.
Hotelli-, ravintola- ja catering -alalle valmistuva Kulmanen ei voisi olla tyytyväisempi. Erinomaisen todistuksen saattelemana on hyvä suunnata kohti tulevaa. Kulmasen kesä kuluukin jo kolmatta kertaa koskelaisessa Tanjan Herkkunurkka -nimisessä kahvila ja lounaspaikassa.
Kulmaselle ammatinvalinta oli helppo. Herkkunurkassa työskentelyn myötä varmuus oikealla alalla olemisesta on vain kasvanut.
–Halusin kokiksi, koska tässä ammatissa saa toteuttaa itseään. Jälki on aina oman näköistään. Koskaan ei myöskään ole tylsää, hän selventää.